Een hond is een hele mooie aanvulling binnen een gezin. Voor een hond gaat dit zijn of haar hele leven zijn, dus willen wij, als hondeneigenaren, zorgen dat deze band heel goed is.

Vertoont uw hond ongewenst gedrag?

In sommige gevallen kan een eigenaar een hulpvraag hebben, omdat de hond gedrag vertoont dat als ongewenst wordt ervaren. Voor het merendeel van de problemen is een oplossing, maar daar is een adequate diagnose voor nodig, evenals een praktisch haalbaar behandelplan. Hierin wil Braaf helpen, want als erkend gedragstherapeut voor honden, is het ons doel om eigenaar en hond te helpen.

Doordat bewezen onderzoeken de basis zijn voor de diagnose en het behandelplan, wordt een hoge mate van succes verwacht tijdens gedragsconsulten. Het commitment van de eigenaar speelt hierbij een cruciale rol.
U kunt van mij verwachten dat ik mijn praktijkervaringen combineer met de kennis die ik heb opgedaan vanuit het postgraduaat én dat ik up to date te blijf door middel van bijscholingen. Gecombineerd met uw commitment gaan we er samen voor zorgen dat uw gezinslid ook weer braaf wordt!


Bewezen onderzoeken zijn de basis voor de diagnose en het behandelplan