Welkom bij Braaf!

Braaf berust op een samenwerking tussen partijen die elkaar volledig vertrouwen en samen tot een passend resultaat komen. Om eigenaren het best te kunnen helpen met hun hulpvraag, hebben wij allebei een tweejarige geaccrediteerde opleiding gevolgd, genaamd Companion Animal Behaviour and Welfare aan Odisee. Dit is een Engelstalig erkend postgraduaat op een masterniveau, waarin de focus ligt op het welzijn van honden en het voorkomen en behandelen van gedragsproblemen.
Door het afronden van deze erkende opleiding mogen we ons erkend klinisch gedragstherapeut voor honden noemen. Op deze manier wil Braaf zich onderscheiden en hondeneigenaren helpen met behandelplannen die, op basis van wetenschappelijke onderzoeken, aangetoond effectief zijn. Wetenschap staat ook bij de cursussen centraal, zodat uw hond een juiste start heeft en u de juiste informatie krijgt.

Daarnaast hebben we samen meer dan 15 jaar ervaring in het dierenasiel, waar we verantwoordelijk zijn voor de gedragsobservaties, trainingen en herplaatsingen van verschillende rassen met verschillende achtergronden en problemen. Door deze kennis te combineren met de kennis opgedaan door middel van de opleiding en regelmatige bijscholingen, zijn wij ervan overtuigd dat we samen tot een passend resultaat komen.

Wetenschap wordt naar de praktijk vertaald

Zowel bij de behandelplannen als bij de cursussen wordt de wetenschap naar de praktijk vertaald, zodat u en uw hond samen met ons kunnen werken aan het doel dat u voor ogen heeft.

Een brave hond is immers een fijne hond!