15 Years Experience
Dolores sit ipsum velit purus aliquet, massa fringilla leo orci sit ipsum
Over Braaf
Wie zijn we

Preventie en behandeling van probleemgedrag

Huisdieren maken mensen blij. Een huisdier is een verrijking in het leven van zowel mens als dier. Eigenaren hebben vaak een hele hechte band met hun huisdier: een hond wordt niet zomaar regelmatig gezien als een waardig lid van het gezin. Wij bij Braaf realiseren ons dat heel goed. Daarom focust Braaf zich op de preventie en de behandeling van probleemgedrag bij uw gezinslid, zowel bij de hondenschool, gevestigd te Vaeshartelt in Maastricht, als tijdens de gedragsconsulten, die plaatsvinden bij u thuis.

Erkende opleiding en praktijkervaring

Om eigenaren het best te kunnen helpen met hun hulpvraag, hebben wij allebei een tweejarige geaccrediteerde opleiding gevolgd, genaamd Companion Animal Behaviour and Welfare aan Odisee. Dit is een Engelstalig erkend postgraduaat op masterniveau, waarin de focus ligt op het welzijn van honden en het voorkomen en behandelen van gedragsproblemen.
Door het afronden van deze erkende opleiding mogen wij ons erkend klinisch gedragstherapeut voor honden noemen. Op deze manier wil Braaf zich onderscheiden en hondeneigenaren helpen.
Daarnaast hebben we samen meer dan 15 jaar ervaring in het dierenasiel, waar we verantwoordelijk zijn voor de gedragsobservaties, trainingen en herplaatsingen van verschillende rassen met verschillende achtergronden en problemen.

Wat betekent dit voor u?

Bij de hondenschool vormen wetenschappelijke onderzoeken de basis van de cursussen. Bij gedragsconsulten worden behandelplannen opgesteld die, op basis van wetenschappelijke onderzoeken, aangetoond effectief zijn.

Wetenschap wordt naar de praktijk vertaald

U kunt van Braaf verwachten dat wij onze praktijkervaringen combineren met de kennis die we hebben opgedaan vanuit het postgraduaat én dat we up to date blijven door middel van bijscholingen. Gecombineerd met uw commitment gaan we er samen voor zorgen dat uw gezinslid weer braaf wordt!

Scroll to Top