Welkom bij Braaf! 

Braaf berust op een samenwerking tussen partijen die elkaar volledig vertrouwen en samen tot een passend resultaat komen. Om eigenaren het best te kunnen helpen met hun hulpvraag, heb ik in 2017 besloten om een tweejarige geaccrediteerde opleiding te volgen, genaamd Companion Animal Behaviour and Welfare aan Odisee. Dit is een Engelstalig erkend postgraduaat op een masterniveau, waarin de focus ligt op het welzijn van honden en het voorkomen en behandelen van gedragsproblemen.
Door het afronden van deze erkende opleiding mag ik mezelf erkend klinisch gedragstherapeut noemen. Op deze manier wil ik mezelf onderscheiden en hondeneigenaren helpen met behandelplannen die, op basis van wetenschappelijke onderzoeken, aangetoond effectief zijn.

In het behandelplan wordt de wetenschap naar de praktijk vertaald, zodat u en uw hond samen met mij kunnen werken aan het doel dat u voor ogen heeft.

Wetenschap wordt naar de praktijk vertaald

Daarnaast werk ik sinds 2013 in een dierenasiel als verantwoordelijke voor de adopties van honden, waar ik dagelijks ervaring opdoe met verschillende honden, rassen, achtergronden en problemen. Door deze kennis te combineren met de kennis opgedaan door middel van de opleiding, ben ik ervan overtuigd dat we samen tot een passend resultaat komen.

Een brave hond is immers een fijne hond!